Halaman

Isnin, 11 Oktober 2010

Saya mahu kurus! Korang???

Lately ni ramai orang tegur badan aku makin berisi, bulat, gumok, bla bla bla.... Huhuhu... Berdengung2 taw tinger ahkak nih menerima ayat2 sedemikian rupa! Isk!!!

Maka, di satu hari nan hening, aku telah membeli Losen Mustajab Extra Hot ni, dengan harapan dapat la mengempis dan menguruskan bahagin tertentu kat badan aku nih.

Setiap malam aku sapu losen nih ke badan aku! Memang hot btoi wooh!! I loikeeee....

Tentang keberkesanannya....Err..nanti aku koba eh? Aku baru pakai dalam 2-3 ari jek, itu pon ikut mood! Muahahaha....

Aku mau choba sapu kat bawah dagu, nak tengok samada simptom dagu berlapis aku nih berjaya dikurangkan ke atau tidak! Kalau berjaya, aku buat testimoni nanti k??? Ngeee....

Harga losen nih, aku beli yang paling besar cuma RM20.

Disebabkan sapu losen tu, keberkesanannya agak lembab sikit, being me yang memang tidak penyabar nih, aku telah membeli Pati Halia nih plak. Kena makan 4-6 biji kapsul sekali sehari, seblom tido!

Ni ari baru first day aku makan, so far aku cuma kena cirit-birit yang boleh terkawal la. Dedolu aku pernah makan pil kurus jugak (lupo dah brand apo), tapi pil tu bagi badan aku jadi panas dan cirit-birit yang keterlaluan la...Tak sanggup!!!

Aku akan cuba terus memakan pil nih sampai mencapai tahap piawaian berat badan yang bersesuaian dengan aku. Kalau berkesan, aku akan update lagik kat korang sumer!! Yang penting, aku akan buat testimoni untuk diri aku sendiri. Hehehe.....

Harga pil nih cuma RM18.90, aku beli kat Mydin Selayang. Ngee.....

Owh owh owh....Bukan setakat sapu serta makan ubat jek. Aku juga telah kembali menggali lemari aku untuk mencari set korset Premium Beautiful yang aku beli 4 tahun yang lepas (dan dah 2 tahun lebih aku tak pakai wooh).

Pagi tadi baru terkial2 mau pakai. Giler sendat! Sesak napas aku! Huhuhu... Tapi bila mengenangkan nak kurus punya pasal, tahan jugak la. Hahahaha.. (Dasar perempuan kan, sanggup seksa diri untuk nampak cantek).

Masa aku beli set korset nih, mahal giler wooh!!! Cecah RM2k ++... Tapi rasanya sekarang, korang boleh beli dengan harga ratusan ringgit jek, siap boleh bayar ansuran lagi, kan??

Korset nih bagus sebenarnya, boleh shapekan body kita. Takde la spare part sana sini. Cuma korang kena rajin pakai la. Jangan jadi cam aku nih, beli sanggup, pakai tak sanggup. Abeh camno?? Hahahaha.....

2 ulasan:

chintadalun's here berkata...

ukay ke mkan pil mustajab nie , ade effect ape' ta ?

Tanpa Nama berkata...

nt e-mail lha dalun yep , nak tau jugk ukay ke tidk . chintadalun@yahoo.com